[ Germania Curse Pentru a opri sprijinit de SUA iulie Terror Attack ]Germany Races To Stop US-Backed July Terror Attack

In jos

[ Germania Curse Pentru a opri sprijinit de SUA iulie Terror Attack ]Germany Races To Stop US-Backed July Terror Attack Empty [ Germania Curse Pentru a opri sprijinit de SUA iulie Terror Attack ]Germany Races To Stop US-Backed July Terror Attack

Mesaj Scris de ana morosana la data de Joi Iul 10, 2014 1:52 am

Un raport nou de refrigerare elaborat de Serviciul Federal de Securitate ( FSB ), spune că experții secrete ruse au fost contactate mai devreme de externe agenția germană secretă serviciu Bundesnachrichtendienst ( BND ) și a avertizat că regimul Obama este de planificare o "9/11-type steag fals catastrofale atac terorist "să apară la sau circa 28 iulie, în scopul de a" masca "prăbușirea în așteptarea a sistemului economic global actual.

Conform acestui raport, BND a contactat FSB-ul mai devreme astăzi după ce a arestat un al doilea Agenția Centrală de Informații ( CIA ) agent implicat în "infracțiuni de terorism grave" în Germania legate de "dispozitive nucleare", fiind de contrabandă în Europa și America de la un atac (e) pentru a fi pus pe umbră Statul Islamic din Irak și Levant ( ISIL / ISIS ), lider Abu Bakr al-Baghdadi , care place Osama bin Laden , înainte de el este finantat de atât de Arabia Saudită și SUA .

Descoperirea de acest complot de BND, acest raport continuă, a fost datorat, în parte, la secrete Agenția Națională de Securitate / Serviciul Central de Securitate ( NSA / CSS documente) eliberate de către fostul agent CIA avertizorilor de integritate Edward Snowden și care urmau să fie publicate trecut săptămână.

Când contactat săptămâna trecută de către reporterii datorate pentru a elibera aceste informații, acest raport spune, BND "a solicitat și a primit" o "asigurare" de la ei să nu publice detaliile complete ale descoperirii lor până agenți de informații Germania au reusit sa aresteze teroarea CIA Membrii de celule și (sperăm) opri atacul lor planificate.

Critic de notat în sprijinul acestui raport FSB este că libertatea foarte respectat de exprimare, organizare criptografie, spionaj, supraveghere și Cryptome, la învățarea de suprimarea planificată a acestor documente Snowden a avertizat săptămâna trecută : "iulie este atunci când începe războiul, cu excepția cazului în frunte off de Snowden eliberarea deplină a Intel crippling. După război nu începe o șansă de eliberare, Warmongerers sunt pe o ieșire violentă. Deci, da, cetățenii care dețin documente Snowden va face ceea ce trebuie. "

De asemenea, important de reținut, Glen Greenwald explicat în continuare că eșecul său de a elibera aceste documente Snowden, afirmând : "După 3 luni de lucru pe povestea noastră, USG [guvernul Statelor Unite] astăzi a început dintr-o dată a face noi cereri de ultim moment pe care ne-am propus să investigheze înainte de publicare. "

Într-o suplimentare de confirmare a temerilor BND, spune acest raport FSB, informații Snowden, care a fost lansat duminică se numără "revelații proaspete despre un proiect nuclear de peste mări secrete, dublu-a face cu un aliat aparent, o calamitate militar care a lovit o putere neprietenos, și identități de intrusi agresivi în rețelele de calculatoare din SUA. "

Temerile Germaniei cu privire la un atac steag fals planificate proiectat de SUA, explică acest raport, își are rădăcinile în experiența lor anterioară de-a face cu Washington în timpul și după tragice din 9/11 evenimente, și care într-o suprimat 2002 oficial raport al guvernului german a declarat șocant :

"Luni 6 august, 2001, la 17:50, [german] Ambasadorul Ischinger anunțat personal președinte al Statelor Unite care informațiile elaborate de Bundesamt für Verfassungsschutz [serviciu secret intern german], precum și BND [Bundes, germană serviciu secret străin] a indicat că un atac de un grup arab radical bazat parțial în Germania a fost de a avea loc pe zece au 11 septembrie 2001.

Președintele a fost la acel moment, în rezidență la ferma sa din Texas. Ambasadorul nostru [de german] a acționat în răspuns direct la instrucțiuni de la ministrul de externe Fischer.

Această informație a fost dezvoltat de supraveghere oficială a grupurilor extremiste arabe care operează în Republica Federală, precum și de comunicările interceptate între Ambasada Israel și Ministerul israelian de Externe în Tel Aviv cu privire la această chestiune.

Informația a fost "primit cu recunoștință", de către președintele SUA, care a declarat în momentul în care el a fost, de asemenea, conștient de aceleași atacuri în curs.

În urma acestor atacuri, biroul președintelui SUA, prin intermediul Departamentului de Stat al SUA, a făcut o cerere urgentă a Guvernului Republicii Federale Germania, care ar trebui să se facă nici un fel de referire la avertismentele oficiale date de ambasadorul Ischinger.

În scopul de a clarifica fundalul această problemă, acest Gesamtubersicht [studiu global] a evenimentelor care au dus la asaltul a fost pregătit, în baza extracte de rapoarte de la stațiile noastre [BND lui] străine. În general, este evident că autoritățile americane au fost conștienți de atacuri în curs. "[Read raport complet AICI ]

În ceea ce privește calendarul de acest / aceste atacuri teroriste false flag fiind planificate de regimul Obama, acest raport continuă, se datorează colaps rapid sistemul economic global, și care a provocat "banca centrală băncilor centrale", Banca pentru Reglementări Internaționale ( BRI ) pentru a comanda în timpul ultimei două săptămâni că băncile centrale din lume ", în scenă un colaps piață acum, mai degrabă decât mai târziu ".Informații provenind din America, acest raport FSB alte note, este faptul că Rezerva Federală a SUA este acum se pare că ia în seamă această ordine de la BIS și este de planificare un " colaps controlată "a economiei americane, și care cu prăbușirea cea mai mare banca din Portugalia azi , Espirito Santo International SA, spectacole poate fi într-adevăr "prea puțin prea târziu".

Important de reținut despre această venire colaps economic global sunt ca "soferii" de aceasta sunt la fel ca ne-am avertizat în nostru de 28 iunie 2007, raport Restrânge SUA Banking "iminent", avertizează franceză gigant bancar în care ne-am avertizat: "gigant bancar francez Société Générale, prin intermediul CIB sa SG subsidiar, a 3-a cea mai mare banca corporatista si de investitii din zona euro, a avertizat astăzi, într-un raport confidențial că sistemul bancar american este în pericol de "colaps iminent" din cauza eșecurilor de fonduri de hedging de la bancar american gigant Bear Stearns ... "

Cele mai multe din păcate, mai ales pentru poporul american cu privire la avertizarea noastră 2007, a fost că au fost " condiționată "de către agenții de informații secrete americane doar să creadă ceea ce propagandiștii lor de stat le-a spus a fost adevărat ..., dar pe care criza financiară din 2007-08 a arătat cât de greșit au fost atunci când și-au pierdut mii de miliarde de economii și pensiile, și zeci de milioane mai mult s-au aruncat de la casele lor.

În fapt: Așa cum am avertizat la 28 iunie 2007 că prăbușirea a fost vine pentru ca oamenii să poată să se protejeze ... abia la 11 martie 2008, top expert financiar american Jim Cramer a CNBC a fost tipa la telespectatorii săi ... " Nu NU luați banii din Ursul Sterns! Totul este bine! " Șase zile mai târziu ... Ursul Sterns prăbușit .

Pentru evenimentele fiind descrise în acest raport FSB, cu toate acestea, trebuie remarcat că (sperăm), aceste popoare occidentale sunt mult mai înțelept să " marele joc "jucat cu ei fiind, încă o dată, pionii care vor suferi cel mai mult ... dar care sunt mai putin probabil sa cred ca "povestea oficială" în prezent în curs de forate de zi cu zi în mintea lor ... chiar ca aceste Obama atacuri teroriste planificate regimului sunt pe cale să fie declanșat.

TEXT ORIGINAL pe site :
https://sites.google.com/site/conspiratiisiterorismazi/germany-races-to-stop-us-backed-july-terror-attack

ana morosana

Mesaje : 27
Data de înscriere : 21/05/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum