The War on Gaza, Mass Targeted Assasination

In jos

The War on Gaza, Mass Targeted Assasination Empty The War on Gaza, Mass Targeted Assasination

Mesaj Scris de MARTOLOG la data de Joi Iul 10, 2014 10:00 pm

Războiul din Gaza,  orientat spre asasinarea in masă
de  Sami Jamil Jadallah
traducere prin GOOGLE TRANSLATE
postare originala pe site

https://sites.google.com/site/israelrealpolitic/the-war-on-gaza-mass-targeted-assasination

Crimă Hamas nu este așa-numitele "rachete" sale, dar refuzul său de a recunoaște  Israelul  , cu granițe deschise și legitima sale  militare și ocuparea colonist a Cisiordania și Gaza. Atunci când, de fapt, nici un guvern sau partide politice israeliene trecute sau prezente recunoscut vreodată statul Palestina în Cisiordania și Gaza, negând întotdeauna cea mai lungă militare și coloniștii ocuparea în timpurile moderne.
Atacul neobosit Israel asupra Fâșiei Gaza este cel mai bun, premeditat, cu intentia de a ucide, crimă și să distrugă tot ce este de Hamas și de a abandona ceea ce se numește "palestinian Unitatea  de Guvern ", care de fapt este doar cu numele și nu a intrat în vigoare pe teren .
03505 palestinieni rula în urma ceea ce poliția a spus a fost un atac aerian israelian asupra unei case în Gaza
Bibi Netanyahu, Israel SUA, Marea Britanie și unor membri ai conducerii de la Ramallah nu avea nevoie de o scuza sau justifica un atac asupra Gaza. Israel a fost o fac de ani de zile și tot timpul cu răzbunare nici măcar Talmudul poate comanda.gaza
A doua zi, cei trei adolescenti israeliene au dispărut într-o zonă aflată sub controlul total al IDF și coloniști armate israeliene, Israel acuzat imediat Hamas a răpirii, chiar dacă membri de rang înalt ai Hamas a negat orice implicare în răpirea.
Israel a mers după ce Hamas "ținte", atât în ​​Cisiordania și Gaza, și fără a avea vreodată o dovadă a cine sunt răpitorii sau criminali. Orice unul asociat cu Hamas este perioada de vinovat.
La Tel-Aviv, Washington, Londra și anumite cercuri din Ramallah, Hamas este întotdeauna vinovat chiar si atunci cand dovedit nevinovat și Israel a trecut la ofensivă împotriva țintelor Hamas în Cisiordania răpire sute de presupuși membri ai Hamas și raiduri peste 1.500 de case și bombardamentele de zi cu zi a Gaza.
Răpirea și uciderea ulterioară este ceea ce Bibi, Israel, SUA, Marea Britanie și anumitor membri ai conducerii Ramallah au fost de așteptare pentru, o oportunitate de a pune capăt Hamas ca un partid politic în competiție cu Fatah, pune cu siguranță capăt aripa militară lăsând Oslo Echipa fără provocare.
Atacul pe scară largă la Gaza numit "Operațiunea de protecție Edge" este conceput ca o pedeapsă masă și uciderea oamenilor din Gaza, pentru acceptarea statului de Hamas deschizând calea pentru Fatah să se întoarcă și să controleze Gaza. Pentru Israel, Fatah, aceasta este mai mult o  afacere  de interes  , mai degrabă decât interesele de securitate națională.

Până în prezent,  lumea  se uită cu tăcere nerușinat ca Israelul continuă cu bombardament aerian și la sol de Gaza. Până în prezent, peste 53 de palestinieni uciși, inclusiv o intreaga familie Hamad și mai mult de mai mult de 450 de răniți cu distrugeri masive din Gaza.
Rușinos dacă nu trist este tăcerea de la Casa Albă și 10 Downing Street. Se pare că uciderea și uciderea de palestinieni este pur și simplu în regulă, atâta timp cât Israelul a face uciderea și crima. Astazi (miercuri) Israel a fost capabil să-l omoare și crimă 6 femei și nouă copii între 22 care a murit.Palestinieni și a lucrătorilor de salvare sta aproape de moloz a unei case care a declarat poliția a fost distrus într-un atac aerian israelian în Khan Younis
La Tel-Aviv, Washington, Londra și, probabil, Berlin și BBC și NYT, Israel avea întotdeauna dreptul la auto-apărare și toate campaniei sale ofensive dacă în Cisiordania și în Fâșia Gaza este întotdeauna justificată, indiferent de cât de mulți oameni nevinovați muri.
Săraci palestinieni bastarzi nu au și sunt privați de astfel de drepturi. Ei pot muri doar și mor acte tăcere altfel de apărare și de represalii împotriva lui Israel și a țintelor israeliene lor vor fi considerate de terorism.
Când la sfârșitul Ariel Sharon a decis să evacueze așezările evreiești ilegale din Gaza a făcut-vă că Gaza rămâne sub asediu și blocada cu pedeapsa masa continuă de neegalat în timpurile moderne sau biblice.
Cu greu orice săptămână trece fără un raid israelian asupra Gaza. Capitalele occidentale majore din SUA și pur și simplu a acceptat asediul israelian ca o chestiune de  fapt împlinit  și legitim, și nimeni nu este dispus să abordeze necesitatea urgentă de a aduce acest asediu criminal la un capăt și să aducă la și pune capăt acestui ciclu de violență.
Nu mulțumită Mohamed Dhalan, membru senior al Fatah și consilier special securitatea națională atât Arafat și Abbas, Hamas a preluat controlul Fâșiei Gaza, după ani de abuz și utilizat în mod abuziv de către Dhalan și forțele sale de securitate preventive, atât ca Arafat și Abbass uitat în altă parte.
Personal, n-am putut înțelege de ce Hamas vrea sa fie parte a guvernului Autorității Palestiniene? Și eu cred că a fost o greșeală politică strategică pentru Hamas pentru a rula în alegerile legislative din 2006, știind bine că Autoritatea Palestiniană, este un antreprenor de gestionare a ocupației israelienegaza3
Hamas conducerii politice și senior pare să timid departe de a lua controlul deplin și responsabilitatea de aripa sa militară. O aripă militară care a dovedit de timp și de timp din nou, este penetrat atât de Mossad și Shin Bet.
Israel direcționarea cu succes a anumitor agenți politice și militare nu a putut reuși fără a avea unii manageri seniori ai Qassam pe statul de plată al lui Israel. Un fapt că nimeni nu ar trebui sau nu poate nega special conducerii politice Hamas.
Israel nu ar putea, fără sprijin de la interior Gaza și Hamas, ar putea să nu-l omoare și crimă prin "asasinatele vizați place de Seicul Ahmed Yassin, Said Siam, Dr. Rantisi printre cele mai mult de zeci de lideri de rang înalt Hamas asasinat de către Israel.
Deși cred că palestinienii din Gaza au tot dreptul la apărare de sine prin orice mijloace pe care le au, scurte de atentatul sinucigas, comandantul militar tânăr ia, de asemenea, responsabilitatea de a pune întreaga Fâșia Gaza la risc, fără a oferi protecție eficientă împotriva forței aeriene a Israelului sau tancuri.gaza1
Gaza se pot alătura acum orașe celebre distruse în războaie, cum ar fi Osaka, Kassel, Darmstadt, Pforzheim, Swinoujscie, Londra, Berlin, Dresda, Hamburg, Tokyo, Hue și Haiphong.
Cu toate acestea, războiul israelian în Gaza, spre deosebire de al doilea război mondial și Vietnam se bazează pe criterii etnice, rasiale, culturale religii chiar răzbunare și ură adânc înrădăcinate într-o cultură israelian și sistem de valori care a otrăvit și a infectat alte culturi, cum ar fi cea a Statelor Unite.
Să ne oferim rugăciunile noastre de a victimelor și condoleanțe familiilor din Gaza. Justiție mai devreme decât mai târziu va prevala, iar a doua zi va veni atunci când liderii israelieni și comandanții vor fi judecați pentru crimele lor. Este inevitabil.

MARTOLOG
MARTOLOG

Mesaje : 9
Data de înscriere : 06/06/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum