Watch this caliph rip

In jos

Watch this caliph rip Empty Watch this caliph rip

Mesaj Scris de BRIANA la data de Vin Iul 11, 2014 8:56 am

Watch this caliph rip
ROVING EYE
Uita-te la acest rip calif
De Pepe Escobar

Deci, Califul este acum un superstar la nivel mondial. Inca de la Dr. Ibrahim al-Badri a Samarra, un cleric sunnit minor care întruchipează neo-medievală califul Abu Bakr al-Baghdadi, a apărut în amvonul de piatra de o moschee Mosul la începutul Ramadanului, el a fost pe o rola.

El a promovat complet bucata de imobiliare transnaționale - din suburbiile de Alep la Mosul (și a promis mai multe preluări). El a tăiat propriul său film - în esență proprie, un rap monoton, îmbrăcat în marca Men in insemnele regalitatii negru. El a eliminat concurența, în esență, prin uciderea-le pe toate . El a înălțat Mujahid, invitându-i să urmeze jihad în numele lui Allah. El a condamnat ticalosi și ipocriți, înălțarea "victoria a musulmanilor" din "vest la est".

Sportive modest un ceas de 7.000 dolari SUA (sau replica chineză) și cere pentru "corecții", în comportamentul său, Califul a anuntat ca afacerea sa de stat islamic (IS), fostul ISIS, este nu numai despre Levant. Vrei un pașaport IS? Întreabă Califul .

El a stabilit cu fermitate ochii pe cucerirea Roma (Saracens demis Sf. Petru din 846); "Vei cuceri Roma și vor fi stăpâni ai lumii." Acesta nu se va întâmpla înainte de duminică, deși, așa că Papa Francis pot viziona Argentina împotriva Germaniei în pace, fara teama de decapitare.

Dar, în primul rând, Califul pare a fi gata la plimbare cămila lui sfânt striga "Allahu Akbar!" tot drumul la Bagdad și apoi Mecca. La urma urmei, el a proclamat, de asemenea, că 1916 Sykes-Picot racheta colonial, îmi pare rău, un acord între Marea Britanie și Franța este acum nulă și neavenită. Nu e de mirare Casa de Saud, care izvor curat de curaj, a masate deja 30.000 de mercenari, îmi pare rău, trupe, de la frontiera lor cu Irak (până în urmă cu șase luni, saudiții au fost facilitarea unui aer și de autobuz Jihad tot drumul atât Siria și Irak , acum se tem de efectul de bumerang).

Notorious orientalist francez Olivier Roy nu este impresionat cu toate astea tunete. El branduri Califul ca "delirant" fără a respins viclenia lui; "... La fel de precaut și invizibil ca Mullah Omar, la fel de ambițioase și megaloman ca Osama bin Laden". Care solicită întrebarea inevitabilă; cum se face că nu e pe lista dublă O Bama de licență pentru a-și ucide nu a fost zumzăit în nisip Mesopotamiei?

Califul a rămas pe mama de operare Protejați sionistilor, îmi pare rău, de protecție Edge, cea mai recentă mișcare lentă epurarea etnică israelian / pedeapsă colectivă super-producție a jucat în prezent în Gaza, în peste 400 de obiective și dispune de "daune colaterale" substanțiale. Asta-i un vagabond PR fază a califului, invitând dublu ridicol de strada arabă pentru prerogativelor sale dubioase religioase împreună cu ignorarea lui totală pentru situația dificilă palestinian.

Jihadistii nu mai frumoase
Totusi, Califul este peste tot locul. Declarația sa-Salafi jihadiste de Independență - nu numai din istoric al-Qaeda, dar cea mai mare parte din aceste monarhii ros / corupte arabe și aparatul Intel de Vest care a hrănit International Jihad pentru zeci de ani - este într-adevăr inovatoare. Ceea ce explică perplexitatea a Imperiului de Chaos. Că ol bun "strategie" de proiectare imperial putere / NATO de proxy - prin jihadistii de inchiriat - se află acum în abator. Califul este Frankenstein jihadiste final.

Nu e de mirare Obama cina lame-rata, îmi pare rău, de administrare, are în vedere, cel puțin în Siria, planul A de obicei, ceea ce este de a weaponize ambele părți (să arabi ucide arabi). În Irak, planul încă discutate în Beltway ar putea fi de drone IS convoaie. Acesta nu va fi o plimbare în parc, deoarece conducerea militară IS este compus din foști luptători de gherilă irakieni-câmpul de luptă cu experiență. Și ei nu sunt prost să înceapă parada celor strălucitoare Toyota albe în deșert deschis peste tot din nou, acum ele au devenit celebritati instant.

Pe frontul politic, există zvonuri insistente ale unei lovituri de stat militare iminent în Bagdad, planificată de către comandantul militar al orașului, Abdulamir al-Shumanni. Liderii loviturii de stat-in-a-Wings "pretind că sunt susținute atât de Washington și Teheran (de locuri de muncă fabulos, ele ar trebui să fie convocat pentru a ajuta în negocierile nucleare P5 +1). În ceea ce privește revenirea de zi (neo-con) brigada mort în SUA, au pariat pe singurul cal tentată ei știu: Ahmed Chalabi .

Indiferent de ambiția lui crud, Califul va trebui să se actul său împreună. O mulțime de haine jihadiste siriene s-au întors împotriva IS. Același lucru se întâmplă în Irak; Milițiile sunnite sunt de cotitură împotriva lor în provincia Ninive.

Introduceți Sheikh sunniți tribale - fantome în această mașină infernală. Califul trebuie să aibă suficient de alunite de încredere să-i spună că, odată seicilor au terminat de folosit este un instrument de a "destabiliza" administrarea al-Maliki, la Bagdad, ei vor avansa cu siguranta pentru a sparge califatului. Aceasta este o alianță temporară extrem de interese - un fel de remix al statului anterior Islamic în Irak, având emirat sa distrus din cauza american de numerar propulsat Anbar trezire.

Califul va trebui, de asemenea, să se confrunte cu Athel al-Nujaifi, guvernatorul provinciei Ninive; el vrea un Sunnistan diferit, cu un grad ridicat de autonomie (și o mulțime de petrol încă neexplorate), dar încă în Irak. Al-Nujaifi este politicianul sunnită cel mai influent în Irak și capul mai mare partid politic sunnit . Pentru moment, Califul pare a fi a lua nici o șansă. ESTE operatori au arestat zeci de foști ofițeri ai armatei irakiene și Partidul Baas din jurul Mosul.

Deci, încă o dată, ceea ce este administrația Obama pentru a face? Probabil un remix de Bush II; duș seicilor cu bani astfel încât acestea să se întoarcă împotriva califului urgent Teheran, între timp, este de asemenea activă, prin mici Ops speciale contingente - cum ar fi cea care a salvat frumos altar șiit din Samarra de a fi capturat de IS. Ele sunt menite pentru o repetare a strategiei lor sirian: crearea unei armate irakiene paralel din milițiile.

Ideea că Califul va ataca în curând "Occident" sau SUA este fals. ESTE incursiuni teroriste au avut loc până acum în Irbil (în Irak Kurdistan), Basra și Damasc. Toate aceste orașe sunt relativ aproape de comanda operațională IS lui. REACH este de a nu se extinde la vest. Chiar ataca Bagdad este o provocare majoră. Ei nu sunt suficient de competente pentru a ataca Vatican de dimensiuni ambasada SUA. Ca să nu mai menționăm faptul că Sadrists milițiile din Sadr City, de exemplu, le-ar reduce la praf. Cele mai multe se poate aspira sa este de a păstra distrugerea sunniți, Sufi și altare siite.

În paralel, povestea într-adevăr suculent de urmat este că ESTE poate dezvolta ca arma ideală, proxy de alegere pentru Imperiul Haosului - și Casa de Saud - pentru a lupta ceea ce ar putea fi descris ca Iran-Hezbollah-Siria-Irak alianță. Exact opusul servit drept de această minune de iluzii .

Realist, din punct de vedere geopolitic, călătorie ipotetic Califul la Roma este, de asemenea, o glumă. IS este înconjurat de puteri ostile, de la Iran și Turcia la Egipt. În cazul în Men in Black a decis să treacă 300 km de deșert pentru a ataca tărâmul Regelui Playstation lui, de asemenea, cunoscut sub numele de Jordan, ar fi zumzăit la moarte.

Deci, acum că el însuși a anuntat ca noul Osama, Califul a urmări mai bine spatele. Cel mai probabil el este o cămilă-un truc. S-ar putea da seama că are o șansă mai bună de la statutul de staruri de branding se ca a doua venire a lui Michael Jackson și începe a face Moonwalk (remix jihad). Ceea ce el va fi sigur realizeaza este faptul că Armata Siriană Arabă Bashar al-Assad este singurul joc din oraș pe partea sirian din punct de vedere de a ataca și provoca durere grave pe IS. Și pe partea de Irak, există mai multe opțiuni.

Toate zvonurile loviturii de stat ciuda, al-Maliki va rămâne cel mai probabil la putere în Bagdad. Și el va fi weaponized complet nu numai de Teheran, dar, de asemenea, la Moscova. Iranian Revolutionary Guard Corps este deja implicat în a ajuta pentru a construi ceea ce ar putea fi descris ca brigăzi Gărzii Naționale. Ei vor merge după ESTE mare de timp. Într-o mișcare de învăluire, atacuri din Siria și din Irak ar putea distruge cea mai mare parte este de șase luni de acum.

Califul, în afară de ceasul său puternic, pot deține în prezent o mulțime de arme și de a face bani prin vânzarea de petrol, dar Califatul lui este un miraj. Doar un singur lucru este sigur. Înainte de a dispare în nisipurile de timp, nu va fi sânge. O mulțime de sânge.

https://sites.google.com/site/fascinatiaorientului/watch-this-caliph-rip

BRIANA

Mesaje : 26
Data de înscriere : 11/07/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum