Michelle Obama Could Be First Transgender First Lady in the White House

In jos

Michelle Obama Could Be First Transgender First Lady in the White House Empty Michelle Obama Could Be First Transgender First Lady in the White House

Mesaj Scris de MARTOLOG la data de Joi Iul 10, 2014 9:36 pm

Un reporter intervievat Joan Rivers pe drum spre un eveniment și a întrebat-o dacă ea a crezut ca un presedinte gay ar lua de birou, înainte de un candidat de sex feminin. Rivers a răspuns:
"Avem deja o au cu Obama, așa că hai să ne calmăm."
Rivers se depasit, atunci când ea a urmat acea linie cu:
"Știți Michelle este un travestit, știți, un transgender. Știm cu toții. E în regulă. "

În timp ce majoritatea oamenilor crezut Rivers a fost glume pentru aparatul de fotografiat, ea a fost aparent foarte serios.
Analiza de către un expert criminalistica distinge anatomia unui om de la care o femeie. Michelle Obama are o importantă caracteristică de sex masculin - un Apple a lui Adam . Dar asta e doar inceputul.

Preferințele sexuale nu este problema - este "in-the-dulap" Casa Albă , mass-media și secretul Congresului care este indignarea publică justificată.
Michelle Obama Could Be First Transgender First Lady in the White House Michelle-Obama-on-Steroids
Când Rivers a spus "știm cu toții" (Michelle este un travestit și Obama este homosexual), a fost vorba despre Hollywood, CNN, Rachel Maddow, MSNBC, Fox News, politicieni și membri ai Congresului.
În timp ce întrebări legitime raman despre Obama certificat de naștere , mass-media și de la Washington de elita sunt prinși perpetuează o minciună evidentă cu privire la legitimitatea așa-numita "prima familie".
Acum suntem obligați să întreb despre adevărata identitate a celor doi copii care ocupă Casa Albă ca presupusii copiii ai lui Michelle.
Michelle Obama Could Be First Transgender First Lady in the White House Firstfamily21n-4-web
Cine sunt acești copii?
Obamas și fiicele lor, Malia presupusele (R) și Sasha (L), ședința pentru un portret de familie din Camera Verde de la Casa Albă în septembrie 2009.
MARTOLOG
MARTOLOG

Mesaje : 9
Data de înscriere : 06/06/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum