Zio-Nazis run wild in Occupied Palestine (google translate )

In jos

Zio-Nazis run wild in Occupied Palestine (google translate ) Empty Zio-Nazis run wild in Occupied Palestine (google translate )

Mesaj Scris de MARTOLOG la data de Joi Iul 10, 2014 9:44 pm

Zio-Nazis run wild in Occupied Palestine (google translate ) Zionism-Nazism-320x179
Eu fiind " nedrept lui Hitler "prin compararea sionismului și nazism? Asta este ceea ce multe dintre comentariile pe acest articol sugerează. -KB

De Kevin Barrett, pentru Press TVSionismul-nazism

Am aflat recent că trei suspecți israeliene au mărturisit ardere la moarte adolescent palestinian Mohammed Abu Khdair. Ucigasii chiar reluată fapta lor sinistru pentru poliție.
Mass-media occidentală tratează acest incident ca un ultraj izolat. Nu este. În ultimii 14 ani, israelienii au ucis un copil palestinian la fiecare patru zile, în medie.
În a doua jumătate a lunii iunie, în timp ce mass-media la nivel mondial sionist-dominat exagerat necontenit povestea "trei adolescenti israelieni răpiți", mai mulți palestinieni au fost împușcați mortal de către IDF, inclusiv în vârstă de 15 de ani, Mohammed Dudin, care a fost ucis în Dura pe 20 iunie. Mass-media corporative de uciderea lui Mohammed Dudin a fost neglijabil. Pentru mass-media mainstream, viețile evreilor israelieni sunt de nepretuit, iar cele de palestinieni sunt în valoare de puțin sau nimic.
Statisticile confirmă această concluzie. Un studiu de Dacă americanii Știa a constatat ca New York Times , ziarul America de înregistrare, raportat decese de copii israelieni, la de 6,8 ori rata de decese de copii palestinieni lui.
Într-un interviu exclusiv cu Adevărul Jihad Radio, profesor palestinian Mazin Qumsiyeh a declarat: "Avem o mare problemă în modul în care mass-media american descrie situația. Între anul 2000, când o revoltă a început împotriva ocupației, până în prezent, au existat peste 1540 de copii palestinieni uciși de soldați israelieni și coloniștii ilegale. Acești copii sunt abia mentionate oriunde în mass-media occidentale; în timp ce de fiecare dată când un israelian este ucis, rar ca ar putea fi în comparație cu numărul de copii palestinieni și civili uciși, am auzit totul în detaliu cu privire la aceste persoane. "
Ceea ce explică decalajul? The New York Times, ca o mare parte din mass-media mainstream de Vest, este deținut și operat de către sioniști. Într-un articol intitulat "Do evrei domina în America de mass-media? Și ce dacă vom face? "Evreiesc ex-New York Times jurnalist Philip Weiss ia act de faptul că pro- Israel Evreii face într-adevăr să domine mass-media corporative din SUA. El adauga: "Rezultatul este că americanii nu sunt obtinerea de poveste complet re Israel / Palestina . "
De ce americanii evrei care domină mass-media americane forța părtinire lor pro-israelian în acoperirea lor de știri - în măsura în care devalorizarea radical viața copiilor palestinieni lui? Weiss explică: "Cohorta evreiesc din care sunt o parte a acceptat în mare măsură datoria pe care Max Frankel simțit, de a sprijini Israel. Această obligație este rareori interogat, și totuși conștient sau nu știm cu toții că opinia publică / leadership american este critică pentru invulnerabilitate politic lui Israel; și credem că, dacă luăm degetele noastre din digul, cine știe ce se va întâmpla. "
Sioniștii mass-media corporative sunt chiar acoperirea atrocități israeliene împotriva tinerilor americani. (Aceste jurnaliști aparent identifică mai mult cu israelienii mult cu americanii.) Joia trecută, de exemplu, de 15 de ani, cetățean american Tariq Abu Khdair, un văr de linșaj victimă Muhammad Abu Khdair, a fost bătut groaznic de către Poliția israeliană în Ierusalim Ocupat. El a dat un interviu sfâșietor descrie asaltul: "Și m-au lovit, și au ținut să mă lovească și apoi am adormit și apoi m-am trezit la spital." Mass-media corporative din SUA, ca de obicei, îngropat povestea ... la fel ca și îngropat povestea lui Furkan Dogan, adolescent american sacrificate de către soldați israelieni la bordul navei Mavi Marmara.
Un număr tot mai mare de americani evrei, printre care Philip Weiss, au dezvoltat o imagine mai exactă și plin de compasiune a conflictului din Palestina ocupată. Mai multe și mai multe evreii americani se confruntă cu adevărul oribil: zionist Israel este din ce în ce mai mult ca Germania nazistă în fiecare zi.
Pe parcursul săptămânii trecute, evreii israelieni au fost formarea mafioti Lynch în stradă pentru a vâna și brutalizeze arabi. Acțiunile lor reaminti mulți observatori de bandele naziste care alungați și brutalizat de evrei în 1930 Germania.
Politica Israelului față de vecinii săi este, de asemenea, o reminiscență a nazist din Germania. Hitler a căutat faimoasa "Lebensraum", care înseamnă "teritoriu considerat necesar pentru existență națională sau economic de auto-suficiență." Deci, el a lansat războaie de agresiune și de colonizare, care intenționează să profite și să ocupe teritorii în slavă est.
Israel a fost lansarea războaie Blitzkrieg pentru Lebensraum în mod regulat de la sioniștii au început sechestrarea teritoriu palestinian în 1948. Aceste invazii sunt încălcări flagrante ale Principiilor Nuremburg, care afirmă că războiul agresiv este crima de razboi suprem. Cu toate acestea, Israelul se scuze, susținând că, deoarece a fost fondat (în parte) de refugiați din Germania nazistă, acesta are dreptul de a se angaja într-un comportament de tip nazist.
Sionismul și nazismul au ceva în comun: superioritate rasială. Atât naziștii și sioniștii se crede o "rasă maestru" sau "poporul ales" al căror destin este sa domneasca peste ființe inferioare. Naziștii au privit în jos pe evrei, țigani, slavi, arabi și africani, în exact același fel în care sioniști privi în jos pe arabi (și goyim in general) de azi.
Rasism sionist, cum ar fi rasismul nazist, este virulent la punctul de a fi genocid. După cum spune profesorul de drept internațional Francis Boyle, "" soluție finală "Sionismul a mult-touted și rasist" amenințare demografic "al Israelului ar fi reprezentat de însăși existența palestinieni a fost întotdeauna genocid, dacă slow-motion sau în însetați de sânge spurts de violență. "La fel cum naziștii s-au dedicat pentru construirea unui Reich în continuă expansiune fără a pata de curse mai mici, sioniștii sunt de asemenea puși pe etnic-curățare o felie tot mai mare de Palestina. După aceea, greu-line sioniști promit, vine întreg Orientul Mijlociu de la Nil la Eufrat.
Fâșia Gaza - pe care unii o numesc cea mai mare lagăr de concentrare în aer liber din lume, alții noi ghetoul din Varsovia - este, din nou, a fost bombardat. Israelienii se întreabă cu voce tare dacă Netanyahu este de planificare pentru o altă invazie la sol sângeroase. Observatorii experimentați din Orientul Mijlociu, cum ar fi Alan Hart, fostul top corespondentul BBC Orientul Mijlociu, chiar avertizează că o zi în curând Israelul ar putea lansa un război mai mare din Orientul Mijlociu, care ar permite sionistilor pentru a termina epurarea etnică a Palestinei sub "ceață de război."
Post- război mondial II-lea sloganul "niciodată din nou", este depășită. Se întâmplă din nou. Noile Naziștii - sioniștilor - se execută amoc în Palestina și împinge lumea spre război total.
text original pe site
https://sites.google.com/site/israelrealpolitic/zio-nazis-run-wild-in-occupied-palestine
MARTOLOG
MARTOLOG

Mesaje : 9
Data de înscriere : 06/06/2013

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum